#10 JEG OG MARIA SELGER VÅR BRUKTE RABBIT-VIBRATOR TIL HØYSTBYDENDE

 Det er litt trist at vi ikke skal bruke ”Anders” sammen flere ganger, derfor velger vi å selge han til høystbydene!

Jeg og Maria har hatt mange fine stunder sammen foran peisen på pleddet med rabbit-vibratoren hennes som vi valgte å kalle Anders. Noen ganger tente vi lys på badet og tok Anders med oss i steamdusjen, det ble ikke lite hett for å si det sånn! Anders har krevd mye glidemiddel og i fjor sommer før jeg flyttet til Oslo, glemte jeg helt å levere Anders tilbake til Maria. Hun kjøpte Anders for rundt 5 år siden, så han har vært med på mye spenning i fuktig klima!

Det føles bare helt feil å skulle bruke Anders uten Maria tilstede siden vi alltid har hatt han som en felles ”kjæreste”. Han er vel det nærmeste noen av oss har vært en kjæreste det siste året og det er litt vondt å kvitte seg med han. For å forsikre oss om at Anders får et bra hjem, ønsker vi at han skal hjennomgå en budrunde først!

KJENNER DU NOEN SOM ØNSKER Å BY PÅ ANDERS? TAG DEM HER <3

 

Bud legges inn på mail til frkninja@hotmail.com

(kun seriøse henvendelser!)

Alt av sokker, undertøy og andre brukte klær kan bestilles og sendes til deg i posten helt anonymt og forseglet for å bevare tøyets duft. Når du skal bestille noe er det noen viktige punkter du bør ta med i mailen for å få fortgang på leveringen.

  1. Skriv nummeret på klesplagget du vil kjøpe (står nummer på hvert bilde)

  2. Skriv hvor lenge du ønsker at jeg skal bruke plagget før det sendes i posten.

  3. Navn og adresse pakken/konvolutten skal sendes til =)

  4. Tillegsønsker? Vil du at plagget skal være brukt på trening og være svett? Være brukt imens jeg har sex? Være brukt imens jeg sover? Andre måter du vil jeg skal bruke plagget på?

Skriv ned dine ønsker så vil min PA (personlige assistent) svare deg på mail innen 24 timer og si ifra om bestillingen din er mulig å få til. Ingenting har til nå vært umulig å ordne, så det er ingen grunn til å være beskjeden!

Send din bestilling på mail: frkninja@hotmail.com

Du kan også bestille hos meg personlig på sms: 41716306 (29 kr pr svar) du vil da kunne få en litt billigere pris siden meldingene koster litt. Jeg sender deg bilder i klærne du ønsker å kjøpe om ønskelig <3

Send din bestilling på mail: frkninja@hotmail.com

Min PA (personlige assistent) vil svare deg innen 24 timer med info om pris, betaling og levering! Hun tar seg av det skriftlige, men jeg vil personlig bruke klærne, pakke dem inn og poste dem selv <3 Jeg kan også sende deg bilder i plagget du ønsker å kjøpe på sms om ønskelig! =)

Om du ønsker å snakke med meg personlig kan du sende meg en sms: 41716306 (29 kr pr svar/bilde)

 

Se bilder av meg her og legg til VIP-snappen min for daglige bilder og filmer <3

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *