Studenthlivet hjør det vanskelig å være kåt

Leketøyet jeg og Lene nå har spart til i en uke, kan du se her og vi er nå halvveis i sparingen! Det blir lettere å dele på en slik leke nå som vi flytter sammen i Oslo og slipper å sende den mellom Oslo og Fredrikstad!

Som student er det umulig å få dekket økonomiske behov når det hjelder leketøy, klær og reiser så vi har derfor valgt å sende ut overraskelser til alle som vipser oss minimum 50 kr og nummeret er 907 28 309. Legg med snappen din eller e-post i en melding på vips, så slipper du å måtte vente på at vi spør om den før vi sender! Overraskelsene varierer såklart etter hvor mye du vipser også!

Vi har ikke alt vi trenger av lakk og lær heller, så for å kunne hjøre alle fornøyde når vi sender overraskelser på snap/mail eller poster bilder på ninjavip.com og lurelene91.nordicfinest.com, ønsker vi oss penger til blant annet alt som er på bildene under.

Lene er heldig, hun får stipend og det hjør ikke jeg! Likevel er hun alltid blakk fordi hun bruker opp stipendet på å bestille seg ferie med en gang pengene kommer, ikke akkurat så lur som hun høres ut.. Og jeg, jeg får ikke stipend og jeg skjønner ikke hvorfor! Hva er poenget med å være student hvis man ikke skal få hverken stipend eller noe kontaktlærer og faste oppmøtetider å forholde seg til. Jeg for min del har bare vært på skolen 2-3 ganger siden jeg startet for ca 2 år siden og det slet meg helt ut så jeg har ikke tenkt å dra dit ihjen om jeg ikke må! Fikk faktisk så vondt i rumpa av å sitte på skolebenken der i 30 min for 2 uker siden at jeg måtte opereres i rumpa etterpå, så tro meg når jeg sier det var tungt å være der!Lene og jeg har dratt det så langt som å selge nakenbilder for å få råd til alt vi trenger, hvis du vil hjøre det samme kan du sende meg en mail: frkninja@hotmail.com eller registrere deg her og komme i gang. Men send mail om du trenger gjelp til å få kunder!

Vi sender også meldinger og får betalt for det, du kan hjøre det samme selv om du registrerer deg her! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *